• Officiële Scentchips® webshop
  • Ma-vrij voor 14.00u besteld, zelfde dag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf € 30 (NL) of € 45 (BE)
recensies van klanten
recensies van klanten

Cadeausets – ScentGifts

Toont alle 4 resultaten

Cadeausets – ScentGifts

Leuke cadeausets speciaal voor jou geselecteerd. Bekijk nu al onze unieke cadeauverpakkingen. ScentGifts voor iedere gelegenheid. Leuk om te krijgen en nog leuker om te geven. Veel van onze cadeausets zijn nu ook naar eigen smaak samen te stellen!

Cadeausets voor iedere gelegenheid

Het kiezen van een cadeautje kan soms erg lastig zijn. Wat past wel of niet bij de gelegenheid en nog belangrijker; wat vindt de ander leuk? Met de cadeausets van World of Scentchips zit je altijd goed. We hebben verschillende soorten ScentGifts die niet alleen erg leuk zijn om te krijgen, maar ook erg leuk zijn om te geven. Laat iemand kennismaken met onze heerlijke geuren en kies uit een van onze cadeausets. De ScentGifts met brander zijn een goede keuze als je iemand wilt verrassen die zelf nog geen ScentChips gebruikt. Wil je iemand blij maken die al wel brander thuis heeft staan? We hebben ook cadeausets die zelfstandig gebruikt kunnen worden.

Unieke ScentGifts

Met 120 verschillende geuren hebben we een zeer ruim aanbod aan geurchips. Toch wil je graag iemand verrassen met een van onze unieke cadeausets die bestaan uit spannende combinaties van geuren en branders. De bijzondere geschenkverpakkingen maken het cadeautje alleen maar leuker om te krijgen. Kies voor een van de ScentGifts met brander en acht geurchips om iemand de bijzondere wereld van World of Scentchips te laten ontdekken. Met onze cadeausets geef je jouw vriend, vriendin of familielid een mooie basis om mee te beginnen. Ze kunnen dit later zelf aanvullen met geuren die zij lekker vinden, of je kunt ze extra verrassen door ze een aantal van jouw favoriete geuren te geven.

Bekijk al onze geschenkverpakkingen

Cadeautjes zijn bedoeld om te verrassen. Daarom hebben wij veel tijd en creativiteit in het ontwerpen van de ScentGifts gestoken. De geschenkverpakkingen passen perfect bij de inhoud en maken jouw cadeau nog completer. We hebben de dozen voorzien van een of meerdere cut-outs, zodat direct duidelijk wordt wat er in de verpakkingen zit. Na het ontvangen van een van de cadeausets sta je voor een lastige keuze: de verpakking openmaken en direct gebruik maken van het product, óf het cadeau een mooie plek in je interieur geven.

Kies het cadeau voor jouw gelegenheid

Zoek je een cadeautje voor een vriend, vriendin of familielid? Onze cadeausets zijn zeer geschikt als verjaardagscadeau, kerstcadeau, valentijnscadeau en ook voor Vader- of Moederdag zijn onze ScentGifts altijd een voltreffer. Kies een van de cadeausets die het beste bij de gelegenheid en ontvanger past. World of Scentchips heeft een uitgebreid assortiment met cadeausets en losse producten die je ook prima als cadeau kunt geven.