• Officiële Scentchips® webshop
  • Ma-vrij voor 14.00u besteld, zelfde dag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf € 30 (NL) of € 45 (BE)
recensies van klanten
recensies van klanten

Sticksbranders - ScentStickBurners

Toont alle 6 resultaten

Veelgestelde vragen

Net als de ScentOils geurolie en ScentChips geurchips heb je ook voor onze ScentSticks een speciale brander nodig, waarmee je op een veilige manier een heerlijke geur door je kamer verspreidt. Daarom is het aan te raden om onze ScentSticks alleen in combinatie met de speciaal daarvoor bedoelde ScentStickBurner sticksbrander te gebruiken. 

De werking

Een ScentStickBurner is een ScentSticks brander met een theelicht die een heerlijke geur in je huis verspreid wanneer de ScentSticks verwarmd worden door het theelicht. De speciale ScentStickBurners zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en vormen. Ze zijn gemaakt van duurzame en materialen van hoogwaardige kwaliteit die goed tegen hitte kunnen. Doorgaans zijn onze ScentStickBurners van aardewerk.  

De ScentStickBurners kopen

Ook de ScentStickBurners koop je eenvoudig via onze webshop. Liever onze producten met eigen ogen zien? Bezoek dan een van de verschillende verkooppunten met de producten van Scentchips®. Je vindt ons door heel Europa! 

Wanneer je van plan bent om onze ScentSticks geursticks te kopen, raden we het aan om ook een bijbehorende ScentStickBurner sticksbrander aan te schaffen. Dit is een veilige en juiste manier om de geurstaafjes op te laten branden. In dit artikel vertellen we je meer over de werking van de ScentSticks en ScentStickBurner. 

De werking

Gebruik altijd een 4-uurs theelicht om de ScentSticks te smelten. Plaats minimaal 3 ScentSticks in de brander om te smelten, dit is belangrijk om de juiste geurbeleving te krijgen en ook om oververhitting van de brander te voorkomen. Het duurt ongeveer 1 uur tot 1,5 uur totdat de 3 ScentSticks geheel zijn gesmolten. Je kan 3 keer een 4-uurs theelicht branden totdat de geur uit de wax is verdwenen en je deze dient te verwijderen.

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Ook de ScentSticks bestel je gemakkelijk via de webshop of bij een van de vele verkooppunten. Je vindt onze producten inmiddels verspreid door heel Europa! Bestel je online? Dan profiteer je van een snelle levering. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over een of meerdere van onze producten? Bekijk dan ons assortiment of raadpleeg de pagina met veelgestelde vragen.