• Officiële Scentchips® webshop
  • Ma-vrij voor 14.00u besteld, zelfde dag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf € 30 (NL) of € 45 (BE)
recensies van klanten
recensies van klanten

Sticksbranders - ScentStickBurners

Toont alle 10 resultaten

Diverse uitvoeringen sticks branders

De sticks branders van Scentchips zijn nodig om gebruik te maken van onze ScentSticks. De ScentStickBurners zorgen voor een veilige verspreiding van de heerlijke geuren die van de sticks afkomen. We raden je dan ook aan om onze sticks enkel te gebruiken in combinatie met de speciaal ontworpen sticksbranders. Je vindt deze sticksbranders in verschillende vormen, maten en kleuren. De branders zijn in de basis cilindervormig en zijn open aan de bovenkant en hebben een opening aan de onderzijde. Via de opening aan de bovenkant kun je de sticks in de ScentStickBurner aanbrengen en de opening aan de onderkant is groot genoeg voor een waxinelichtje. Dit waxinelichtje kun je vervolgens aansteken waarna de hitte ervoor zorgt dat de sticks een fijne geur afgeven.

Hoge kwaliteit ScentStickBurners

De ScentStickBurners van Scentchips zijn van de hoogste kwaliteit. Als officiële webshop van alle Scentchips-producten stellen wij hoge eisen aan de artikelen in ons assortiment. Kies uit een van de modellen op onze website om er zeker van te zijn dat jouw sticksbrander van duurzame materialen is gemaakt en voldoet aan de geldende normen op het gebied van brandveiligheid. De ScentStickBurners zijn gemaakt van aardewerk dat uitstekend bestand is tegen de hitte van het kaarslicht. Gebruik altijd 4-uurs theelichten in onze sticksbranders en plaats hier minimaal 3 sticks in. Bij minder sticks bestaat de kans dat uw sticksbrander oververhit raakt. Na ongeveer 1,5 uur zijn de sticks tot wax gesmolten. Je kunt in totaal drie 4-uurs theelichten branden tot de geur uit de wax is verdwenen.

Snelle levering

Als je bij Scentchips op een werkdag vóór 14.00 uur besteld wordt de bestelling dezelfde dag verzonden. We verzenden onze sticksbranders en andere producten vanaf een totaalbedrag van €30,- (Nederland) en €45,- (België) gratis naar jouw adres. Sla je favoriete bestelling op om het bestelproces in de toekomst te vereenvoudigen. Maak een account aan om volledig op de hoogte te blijven van de status van jouw bestelling. Deze uitgebreide service maakt het bestellen van een ScentStickBurner bij Scentchips een prettige ervaring.

Kies het design dat bij jou past

Kies een sticksbrander die bij jou past. We hebben gekozen voor tijdloze ontwerpen, zodat je altijd een ScentStickBurner kunt vinden die met jouw interieur matcht. De kleurrijke sticks zorgen voor een fraaie look van de sticksbrander en maken het totaalplaatje compleet. Kies een model dat jij mooi vindt en bestel deze vandaag nog via onze webshop of een van de vele Scentchips-verkooppunten. Bekijk ons assortiment of raadpleeg de pagina met veelgestelde vragen voor meer informatie over onze producten.

Veelgestelde vragen

Net als de ScentOils geurolie en ScentChips geurchips heb je ook voor onze ScentSticks een speciale brander nodig, waarmee je op een veilige manier een heerlijke geur door je kamer verspreidt. Daarom is het aan te raden om onze ScentSticks alleen in combinatie met de speciaal daarvoor bedoelde ScentStickBurner sticksbrander te gebruiken. 

De werking

Een ScentStickBurner is een ScentSticks brander met een theelicht die een heerlijke geur in je huis verspreid wanneer de ScentSticks verwarmd worden door het theelicht. De speciale ScentStickBurners zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en vormen. Ze zijn gemaakt van duurzame en materialen van hoogwaardige kwaliteit die goed tegen hitte kunnen. Doorgaans zijn onze ScentStickBurners van aardewerk.  

De ScentStickBurners kopen

Ook de ScentStickBurners koop je eenvoudig via onze webshop. Liever onze producten met eigen ogen zien? Bezoek dan een van de verschillende verkooppunten met de producten van Scentchips®. Je vindt ons door heel Europa! 

Wanneer je van plan bent om onze ScentSticks geursticks te kopen, raden we het aan om ook een bijbehorende ScentStickBurner sticksbrander aan te schaffen. Dit is een veilige en juiste manier om de geurstaafjes op te laten branden. In dit artikel vertellen we je meer over de werking van de ScentSticks en ScentStickBurner. 

De werking

Gebruik altijd een 4-uurs theelicht om de ScentSticks te smelten. Plaats minimaal 3 ScentSticks in de brander om te smelten, dit is belangrijk om de juiste geurbeleving te krijgen en ook om oververhitting van de brander te voorkomen. Het duurt ongeveer 1 uur tot 1,5 uur totdat de 3 ScentSticks geheel zijn gesmolten. Je kan 3 keer een 4-uurs theelicht branden totdat de geur uit de wax is verdwenen en je deze dient te verwijderen.

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Ook de ScentSticks bestel je gemakkelijk via de webshop of bij een van de vele verkooppunten. Je vindt onze producten inmiddels verspreid door heel Europa! Bestel je online? Dan profiteer je van een snelle levering. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over een of meerdere van onze producten? Bekijk dan ons assortiment of raadpleeg de pagina met veelgestelde vragen.