• Officiële Scentchips® webshop
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging, vanaf 30 euro
recensies van klanten
recensies van klanten

Bestellen en leveren

Bestellingen vanaf € 30,00 worden binnen Nederland gratis verzonden. Voor bestellingen tot € 30,00 betaal je € 5,95 verzendkosten.

Ja, dat kan. Ga naar Scentchips in je winkel.

Betalen met de Webshop Giftcard doe je als volgt: Wanneer je gaat betalen, kies je op de pagina met betaalmethodes (bijvoorbeeld iDEAL of creditcard) voor de betaalmethode ‘Webshop Giftcard’. Je vult vervolgens het 19-cijferige kaartnummer dat op de achterzijde van de Giftcard staat en de pincode die onder de kraslaag zit in, waarna de betaling wordt voltooid. Het bedrag wordt automatisch van de Webshop Giftcard afgeschreven. Let op: vul het kaartnummer van de Webshop Giftcard niet in bij het kortingscodeveld, dit werkt niet!

Aankoop hoger dan de waarde van de Webshop Giftcard
Wil je iets kopen met een hogere waarde dan het tegoed op jouw Webshop Giftcard? Geen probleem! Je kiest als eerste betaalmethode de Webshop Giftcard en betaalt het restantbedrag via iDeal.

Aankoop lager dan de waarde van de Webshop Giftcard
Is de waarde van je aankoop lager dan het tegoed op jouw Webshop Giftcard, dan blijft het resterende tegoed gewoon op jouw Webshop Giftcard staan. Deze kun je later bij een webshop van jouw keuze besteden.

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Indien je op werkdagen voor 14.00 uur bestelt, dan heb je je producten de volgende dag in huis.

Bij Scentchips kun je een artikel ruilen of retourneren als je dat binnen 7 dagen na aankoop aan ons meldt. Het is wel van belang dat het product compleet is en in de oorspronkelijke verpakking zit. Producten die beschadigd of niet compleet zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

De volgende artikelen kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden:
– Scentchips, Scentbubbles, Scentbags en Scentsticks (indien geopend).
– Eigen blends van geuren (want zijn op maat voor jou gemaakt).
– Ingewisselde of ingevulde vouchers of tegoedbonnen.

Wil je een artikel retourneren? Dan vragen wij je het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij je retour zo soepel mogelijk afhandelen.
– Meld bij onze klantenservice dat je een artikel retour wilt sturen > service.nl@worldofscentchips.com
– Je ontvangt via e-mail een bevestiging van je verzoek.
– Je ontvangt via e-mail instructies voor de verzending van het artikel.
– Na ontvangst van je zending, stuurt Scentchips een ontvangstbevestiging via e-mail.

Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of storten het aankoopbedrag binnen 30 dagen terug, afhankelijk van je wens.

De kosten van terugzending dien je zelf te betalen.

Natuurlijk! Wij garanderen dat je een artikel koopt dat in goede staat is en bij normaal gebruik zoals verwacht blijft werken, dit is de wettelijke garantie. Als het niet zo is, zoeken we naar een goede oplossing. Afhankelijk van je artikel regelen we een vervanging of terugbetaling van het aankoopbedrag.

Dat hangt van het product af. De garantie die wij je bieden, is wettelijk vastgelegd en is afgestemd op de verwachte levensduur van een artikel.

Ontdek hier alle Scentchips® geurproducten.