• Officiële Scentchips® webshop
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging, vanaf 25 euro
recensies van klanten
recensies van klanten

Over ons

Jij bent uniek. Jouw voorkeur voor geuren is dat ook. Creëer met Scentchips® jouw persoonlijke en unieke geurmix. Met ons uitgebreide assortiment kleurrijke geurproducten brengt Scentchips® je een volledig eigen geurbelevenis!

Het assortiment van Scentchips® bestaat uit heerlijk geurende producten. Zo zijn onze ScentChips erg geliefd: kleurrijke waxchips die een verrukkelijke geur verspreiden als ze in een ScentBurner (waxbrander) worden geplaatst. De collectie van Scentchips® bevat nog veel meer heerlijke geurproducten. Kies jouw persoonlijke favorieten uit het uitgebreide assortiment en stel je eigen geur samen!

Wat maakt Scentchips® uniek?

De verschillende geuren van Scentchips® staan niet los van elkaar, maar sluiten perfect op elkaar aan. Dat houdt in dat je eindeloos kunt combineren en zo kunt ontdekken wat jouw favoriete geurmix is. Scentchips® is dan ook uniek in het bieden van individuele geurbelevenissen!

Wat voor producten biedt Scentchips®?

Het assortiment van Scentchips® bestaat uit verschillende heerlijk geurende producten. Het bekendst zijn onze ScentChips, de kleurrijke waxchips die een heerlijke geur verspreiden wanneer je ze verwarmt in een ScentBurner.

Ons assortiment is inmiddels flink uitgebreid met andere heerlijk geurende producten. Naast ScentChips (geurchips), ScentBurners (waxbranders) vind je bij ons ook andere decoratieve geurproducten. Bekijk hier ons volledige assortiment.

Hoe het begon

Scentchips® vindt zijn oorsprong in Amerika, waar de ScentChips al sinds 1979 worden geproduceerd. Wat begon als klein familiebedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een internationale onderneming met een uitgebreid assortiment. Sinds 2011 is Scentchips® ook in Europa verkrijgbaar, en de producten van Scentchips® worden inmiddels in veel landen en op veel verkooppunten verkocht.

Scentchips verkooppunten

De producten van Scentchips® zijn verkrijgbaar in de winkel en in onze webshop. Wil je meteen de geursensatie van onze producten ervaren? Zoek dan hier het dichtstbijzijnde Scentchips-verkooppunt.

Scentchips® is een geregistreerd merk en een handelsnaam van Hans Verhagen BV.