• Officiële Scentchips® webshop
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging, vanaf 30 euro
recensies van klanten
recensies van klanten

Betalen

In onze webshop kun je betalen met creditcard (MasterCard en Visa) of via iDEAL.

Via iDEAL
Wanneer je voor deze betaalmethode kiest, kun je tijdens het bestelproces je betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in jouw vertrouwde online betaalomgeving, met de beveiligingsmethode van je eigen bank. Als je zelf al telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL. Je hoeft je dan niet aan te melden. Je bestelling wordt na de betaling verzonden.

Via creditcard
In onze webshop kun je met Visa en MasterCard betalen. Wanneer je met creditcard betaalt, wordt je bestelling onmiddellijk na het bestellen verzonden.

Bestellingen vanaf € 30,00 worden binnen Nederland gratis verzonden. Voor bestellingen tot € 30,00 betaal je € 5,95 verzendkosten.

Betalen met de Webshop Giftcard doe je als volgt: Wanneer je gaat betalen, kies je op de pagina met betaalmethodes (bijvoorbeeld iDEAL of creditcard) voor de betaalmethode ‘Webshop Giftcard’. Je vult vervolgens het 19-cijferige kaartnummer dat op de achterzijde van de Giftcard staat en de pincode die onder de kraslaag zit in, waarna de betaling wordt voltooid. Het bedrag wordt automatisch van de Webshop Giftcard afgeschreven. Let op: vul het kaartnummer van de Webshop Giftcard niet in bij het kortingscodeveld, dit werkt niet!

Aankoop hoger dan de waarde van de Webshop Giftcard
Wil je iets kopen met een hogere waarde dan het tegoed op jouw Webshop Giftcard? Geen probleem! Je kiest als eerste betaalmethode de Webshop Giftcard en betaalt het restantbedrag via iDeal.

Aankoop lager dan de waarde van de Webshop Giftcard
Is de waarde van je aankoop lager dan het tegoed op jouw Webshop Giftcard, dan blijft het resterende tegoed gewoon op jouw Webshop Giftcard staan. Deze kun je later bij een webshop van jouw keuze besteden.

Ontdek hier alle Scentchips® geurproducten.